Theetuin d' Olde-Marke

Thee en meer....

Over ons

 

In oktober 2019 hebben wij deze leuke boerderij met theetuin overgenomen. d' Olde-Marke is bedacht naar aanleiding van onze andere boerderij waar mensen met een lichte beperking dagbesteding volgen. Een marke is van oudsher een samenwerkingsverband, zoals vroeger de Boermarke, tussen meerdere partijen. Dit is ook waar "d' Olde-Marke" voor staat: samenwerking met mensen die het extra nodig hebben maar ook samenwerking met lokale bedrijven


Onze "bijzondere" medewerkers hopen u binnenkort te kunnen begroeten voor een  kopje koffie/thee en natuurlijk heerlijke lekkernijen. Naast de koffie en Thee hebben wij heerlijke taart en hapjes voor bij de koffie en thee maar ook een hebben we een kleine lunch kaart.


De theetuin ligt midden in het kleine dorp Oldemarkt. Deze plek ligt te midden van prachtige natuurgebieden zoals de Weerribben. Deze liggen op steenworp afstand. In de directe omgeving is het heerlijk om te fietsen of te wandelen. De theetuin is de ideale start of een heerlijk rustpunt tijdens uw tocht.